Bliksemshow

Vandaag begon uitermate traag. Na de meeting om 10 uur gingen we ontbijten bij een tent dichtbij het motel in Salina. Bij binnenkomst werd al duidelijk dat het lang ging duren en inderdaad was het bijna 12 uur toen we op pad gingen.

blog4De outlook zag er iets beter uit dan gisteren en vol goede moed begonnen we aan de lange rit van Salina naar het noorden naar York in Nebraska. Vanuit daar reden we in stappen naar het westen om uiteindelijk in North Platte te blijven kijken wat er ging gebeuren. De outlook was inmiddels naar beneden bijgesteld en de weinig wolken die verschenen groeiden niet uit tot buien.

blog3We verplaatsten ons naar de Whiskey Creek voor het eten. Tijdens het eten onstonden er net over de grens met Wyoming wel serieuze buien, maar te ver weg voor ons. De buien kwamen echter onze kant op en we besloten ze toch tegemoed te rijden.

Vlak voor Ogallala vonden we een plek waar we getrakteerd werden op een mooie bliksemshow. Daarna was het nog weer een flink stuk terugrijden naar het motel dat al geboekt was in North Platte.

Morgen is er een mager kansje op onweer te westen/zuidwesten blog1van ons.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.